Beste leden,

Hierbij ontvang je de zaalcompetitie voor seizoen 2019-2020.

In het schema zijn de scheidsrechters en tijdwaarnemers vermeld.

Alle spelende leden vanaf de B jeugd gaan fluiten en/of tijdwaarnemen.

Voor de C , B en D jeugd zijn ook een aantal wedstrijden aangegeven om tijd waar te nemen. Dit is om te leren hoe het is om tijd waar te nemen. In overleg zullen we hier namen bij gaan plaatsen.

Laten we klaar staan voor ons eigen team, handbal is een teamsport !! maar laten we ook voor andere teams binnen de vereniging oog houden. Samen is veel leuker dan alleen.

Bekijk het schema goed op waar je bent ingedeeld. Je weet op tijd wanneer je aan de beurt bent. Je mag altijd onderling ruilen, maar geef het door aan het wedstrijdsecretariaat. Degene die staat(n) ingedeeld zijn er verantwoordelijk voor dat deze wedstrijd bemand wordt. Je kunt de wedstrijd niet teruggeven aan het secretariaat, het is je eigen verantwoording om vervanging te zoeken als dit nodig mocht zijn. De meesten staan met 2 personen ingedeeld. Je staat er dus niet alleen voor. Alleen i.o.m. met je ingedeelde collega kun je besluiten een wedstrijd alleen te leiden. Ook dit dient doorgegeven te worden aan het wedstrijdsecretariaat. Iedereen wilt graag handballen, dus er zijn veel scheidsrechters en tijdwaarnemers nodig. Zorg dat je op tijd bij een wedstrijd bent, 15 min. voordat de wedstrijd begint. Zorg dat de wedstrijden op tijd beginnen !!!!!!!!

Als je bent ingedeeld en je bent niet bij de wedstrijd aanwezig of je hebt niets geregeld dan volgt er een schorsing van een wedstrijd.

Iedere scheidsrechter/tijdwaarnemer krijgt de week voordat hij of zij is ingedeeld nog een herinnering.

Voor de scheidsrechters die nog niet in de handbalapp bij het digitale wedstrijdformulier konden volgt een uitleg hoe dit wel zou moeten lukken. Heel belangrijk bij deze is dat je emailadres goed is doorgegeven. Dus mocht je emailadres zijn veranderd, of je hebt een eigen emailadres gekregen terwijl het mailadres van je ouders nog bij GHV bekend was dan dien je dit z.s.m. door te geven aan het wedstrijdsecretariaat maar ook zeer zeker aan de ledenadministratie. Vanuit de maillijst van de ledenadministratie ontvang je nieuwsberichten. Het zou wenselijk zijn als je deze ontvangt.

 

In de zaalcompetitie gaan we géén wedstrijden verzetten. De zaal is gehuurd door de verenigingen en teruggave van de hal is niet mogelijk.   Handbal is een teamsport, ben een teamplayer en zorg dat je aanwezig bent bij de wedstrijden. Jouw team rekent op je !!!!

GHV – Uitleg HandbalNL app voor scheidsrechters (1)

GHV – Uitleg HandbalNL app voor spelers en coaches (1)

Aangepast op 24 sept 2019: Wedstrijdschema zaal 2019-2020

Reacties