Beste leden,

Hopelijk hebben jullie er weer zin in want de veldcompetitie staat voor de deur.

Op zaterdag 24 augustus staan de eerste competitiewedstrijden op het programma.

Er hebben wisselingen in de teams plaats gevonden, we hebben er een E2 bijgekregen en een HC team kunnen maken.

Zorg dat je op tijd bij de wedstrijden bent en ga er met je team weer een leuke competitie van maken !!

 

De HS1 start op 1 september de zaalcompetitie.  De vereniging zal op 28 september de zaalcompetitie starten.

Voor de wedstrijden hebben we scheidsrechters nodig, zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Iedereen die actief handbalt vanaf de B jeugd gaat de wedstrijden mee leiden. Dit is zo in de A.L.V. besproken. De meeste wedstrijden worden dubbel bemand , dus je hoeft er niet alleen te staan. Samen sta je sterk. Als je op de lijst staat om te fluiten ben jij verantwoordelijk dat die wedstrijd geleid wordt. Je mag altijd wisselen met iemand op een andere dag, dit dien je dan wel door te geven aan het wedstrijdsecretariaat. Sta je samen op de lijst voor een wedstrijd dan ben je samen verantwoordelijk dat deze wedstrijd gefloten wordt. Je kunt samen ook beslissen dat je de wedstrijd alleen fluit, maar dan wel in overleg. Je kunt je medescheidsrechter niet zonder overleg alleen laten staan !!!  Hoe meer mensen fluiten, hoe minder je aan de beurt bent.  Mocht je niet kunnen dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Ben je niet aanwezig bij een wedstrijd waar je op ingedeeld bent zonder iets te regelen dan volgt er een schorsing van een wedstrijd. Neem je verantwoordelijkheid!

Afgelopen seizoen is de B-jeugd begonnen met het fluiten van de F jeugd. Dit hebben ze hartstikke goed gedaan. Complimenten.

Naast het fluiten moeten we in de zaal ook tijdwaarnemen bij de senioren wedstrijden. Om er een beetje in te komen gaan we ook de B,  C en mogelijk D jeugd hiermee bekend maken. Zij zullen in de zaal een x ingedeeld worden bij jeugdwedstrijden om tijd waar te nemen. Dit zal in overleg gebeuren.

Allemaal heel veel succes in de nieuwe competitie.

Desiree

Wedstrijdsecretaris

 

Klik op de blauwe links om de bestanden te downloaden:

1e helft veld 2019-2020

 

1e wedstrijden senioren

 

programma HS1

Reacties