Hoi allemaal,

We kunnen met z’n allen weer lekker handballen.

De zaalcompetitie wordt door het NHV verlengd tot half mei, zodat de meeste wedstrijden ingehaald kunnen worden. Kijk dus goed naar het nieuwe schema (de wedstrijden staan ook in de handbalapp).

Neem het schema ook goed door of je ergens vermeld staat als scheidsrechter of tijdwaarnemer.

Bij de jeugdwedstrijden zullen ook weer jeugdleden of ouders tijd waarnemen.

Belangrijke zaken:

  • Mogelijk zullen in april / mei er ook uitwedstrijden buiten gespeeld worden. Dit is aan de verenigingen over gelaten. GHV zal haar thuiswedstrijden tot het einde van de verlengde competitie in de zaal spelen. Maar let dus op : een uitwedstrijd ook buiten kan zijn.

 

  • De landelijke en regionale beker zijn voor dit seizoen gestopt. Deze worden niet afgespeeld i.v.m. het overvolle programma voor de teams.

 

  • Publiek is weer meer dan welkom. De mondkapjes en corona check hoeven niet meer. Hopelijk blijft dit zo.

 

  • In de carnavalsweek zal er alleen door de selectie teams getraind worden. Jeugdteams en senioren teams in de breedtesport trainen in deze week niet.

 

  • Op dinsdag 15 maart en woensdag 16 maart vervallen alle trainingen van GHV i.v.m. stemmen voor de gemeenteraad.  n.b. is de zaal dan niet beschikbaar voor GHV.

 

  • Het team dat op een wedstrijddag/ trainingsdag als laatste in de zaal speelt / traint  zorgt ervoor dat de goaltjes weer aan de zijkant van het veld op de grond staan, dus “van de wieltjes af !!!!”    Let hier a.u.b. goed op i.v.m. te groot risico van omvallen.

 

  • De tribunes blijven voortaan uit staan.

 

  • 22 mei hebben onze HS1 de laatste thuiswedstrijd, van deze dag willen we een verenigingsdag maken. Zet ‘m vast in je agenda !!!!!

 

Ik wens jullie allemaal heel veel succes in het vervolg van de competitie.

We gaan er nu vanuit dat we hem uit kunnen spelen.

Zet ‘m op met z’n allen !!!                          Desiree (wedstrijdsecretariaat)

 

KLIK HIER VOOR HET SPEELSCHEMA ZAAL

KLIK HIER VOOR HET SPEELSCHEMA VELD

Reacties