Beste leden,

 

Hierbij ontvang je de 2e helft van de zaalcompetitie voor seizoen 2019-2020.

In het schema zijn de scheidsrechters en tijdwaarnemers vermeld. Hierin zijn een aantal wijzigingen in aangebracht vergeleken met de 1eversie, dus kijk het schema goed door en zet de tijden op tijd in je agenda.

Alle spelende leden vanaf de B jeugd gaan fluiten en/of tijdwaarnemen.

De C , B en D jeugd zijn ook bij een  aantal wedstrijden ingezet als tijdwaarnemer. Dit is om te leren hoe het is om tijd waar te nemen.

Alle wedstrijden zijn bemand met tijdwaarnemers, dit is ondersteunend voor de scheidsrechter, leuk voor de teams en op deze manier worden de taken verdeeld.

Laten we klaar staan voor ons eigen team, handbal is een teamsport !! maar laten we ook voor andere teams binnen de vereniging oog houden. Samen is veel leuker dan alleen.

Bekijk het schema goed op waar je bent ingedeeld. Je weet op tijd wanneer je aan de beurt bent. Je mag altijd onderling ruilen, maar geef het door aan het wedstrijdsecretariaat. Degene die staat(n) ingedeeld zijn er verantwoordelijk voor dat deze wedstrijd bemand wordt. Je kunt de wedstrijd niet teruggeven aan het secretariaat, het is je eigen verantwoording om vervanging te zoeken als dit nodig mocht zijn. De meesten staan met 2 personen ingedeeld. Je staat er dus niet alleen voor. Alleen i.o.m. met je ingedeelde collega kun je besluiten een wedstrijd alleen te leiden. Ook dit dient doorgegeven te worden aan het wedstrijdsecretariaat. Iedereen wilt graag handballen, dus er zijn veel scheidsrechters en tijdwaarnemers nodig. Zorg dat je op tijd bij een wedstrijd bent, 15 min. voordat de wedstrijd begint. Zorg dat de wedstrijden op tijd beginnen !!!!!!!!

Als je bent ingedeeld en je bent niet bij de wedstrijd aanwezig of je hebt niets geregeld dan volgt er een schorsing van een wedstrijd.

Iedere scheidsrechter/tijdwaarnemer krijgt de week voordat hij of zij is ingedeeld nog een herinnering.

 

Als er scheidsrechters zijn die nog niet in de handbalapp bij het digitale wedstrijdformulier kunnen komen , staat er onderaan nog een uitleg hierover.  Heel belangrijk bij deze is dat je emailadres goed is doorgegeven. Dus mocht je emailadres zijn veranderd, of je hebt een eigen emailadres gekregen terwijl het mailadres van je ouders nog bij GHV bekend was dan dien je dit z.s.m. door te geven aan het wedstrijdsecretariaat maar ook zeer zeker aan de ledenadministratie. Vanuit de maillijst van de ledenadministratie ontvang je nieuwsberichten. Het zou wenselijk zijn als je deze ontvangt.

 

In de zaalcompetitie gaan we géén wedstrijden verzetten. De zaal is gehuurd door de verenigingen en teruggave van de hal is niet mogelijk.   Handbal is een teamsport, ben een teamplayer en zorg dat je aanwezig bent bij de wedstrijden. Jouw team rekent op je !!!!

Klik hier voor het wedstrijdschema

 

UITLEG HANDBAL APP SCHEIDSRECHTERS

UITLEG HANDBAL APP COACHES

Reacties