Klik hier voor het wedstrijdschema

Hallo leden en ouders,

De 2e helft van de zaalcompetitie ligt klaar. Sommige poules zijn iets gewijzigd, daarom ook wijzigingen voor sommige teams in het programma, vergeleken met het begin van de competitie.

De scheidsrechters en tijdwaarnemers zijn ingedeeld op de wedstrijden. Kijk goed waar je ingepland bent als scheidsrechter of tijdwaarnemer. Zet deze vast in je agenda. Als scheidsrechter ben je verantwoordelijk dat de wedstrijd gespeeld kan worden. Mocht je niet kunnen, ruil dan met iemand uit je team en geef dit even door. Niet komen is geen optie.

 

Nog een aantal zaken op een rij:

Meespelen met een ander team                                                                                                                    De E jeugd mag onbeperkt wisselen met de andere E teams.                                                              Vanaf de D jeugd geldt: er wordt pas naar de teamopgave gekeken als je bent vastgespeeld in een team. d.w.z. als je 11 wedstrijden in een team gespeeld hebt sta je vast in dat team (van dezelfde leeftijdscategorie). Je mag wel onbeperkt meespelen in een team van een hogere categorie.

Time-out E jeugd

Iets nieuws is de invoer van een time out bij de E jeugd. Dit gebeurt na 10 minuten, precies op de helft van een helft.  Deze time out duurt een minuut en heeft als voordeel:

1          Beter coachen van jeugdspelers

2          Begeleiden van ‘jonge, beginnende’ scheidsrechters

3          Bevorderen van het speelplezier

 

Nieuwe scheidsrechters

Onze B en C jeugd gaan komend seizoen de E jeugd fluiten. In de veld worden zij opgeleid en zullen in de zaal echt gaan fluiten. Een begeleider zal hen daarbij ondersteunen.

We wensen alle scheidsrechters en begeleiders heel veel succes. Fouten maken is niet erg, daar leer je van. Laten we met ons allen: spelers, publiek en coaches respectvol met de scheidsrechters omgaan!

 

Invullen DWF

Ieder team dient op het DWF de spelers klaar te zetten voor de wedstrijd en deze door te sturen naar de official.

Vanaf de C jeugd dienen de rugnummers ingevuld te worden op het DWF.

 

Emailadres gewijzigd?

Als je een ander emailadres hebt genomen, geef dit door aan de ledenadministratie.

Het is belangrijk dat de mailing vanuit de vereniging goed aankomt bij de leden.

[email protected]

 

Vrijwilligers

We zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers voor verschillende taken.

Op dit moment vraagt de bardienst op zaterdag en zondag extra mensen, wie wil er een aantal keer per seizoen een bardienst draaien bij GHV?

Daarnaast vragen diverse commissies uitbreiding (TC, Jaco, scheidsrechterscommissie,  trainers, klusteam/ hand- en spandiensten, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Ken je iemand die GHV wil sponsoren?, groot of klein,  top,  breng ze dan in contact met onze [email protected]

 

 

Allemaal heel veel succes en laten we er een mooie 2e helft van maken !!

 

Reacties