Vandaag mochten de jongens en meiden van de F2 thuis laten zien hoe goed ze kunnen handballen. Helaas konden Jeske en Noëlla niet meedoen vandaag. Toen we de tegenstander zagen, schrokken we wel even want er zat een hele grote jongen bij die ook wel heel erg hard kon gooien. Toch begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

Al snel bleek de tegenpartij een  sterker te zijn dan wij. Toch gaven onze jongens en meiden niet op. Na een paar tegendoelpunten opende Sanne voor GHV de score. Zo kwamen we op een ruststand van 1-5.

In de tweede helft begonnen we weer fanatiek. Na mooie doelpunten van Sanne en Pleun, maakte Thijs een prachtig doelpunt door tussen de benen van de keeper heen te gooien. Helaas waren de harde knallen van de grote jongen van de tegenpartij niet te stoppen en kregen we veel doelpunten om onze oren. Hier konden Cas en Wim die allebei goed stonden te verdedigen en te keepen ook niks meer aan doen. Nadat Pleun nog een keer gescoord had zagen we een mooi schot van Vera, die ook een goede wedstrijd speelde,  helaas op de paal terecht komen.

Ondanks de pittige tegenstander heeft de F2 keihard gestreden! Helaas hebben we met 5-17 verloren maar dat mocht de pret niet drukken. Zowel de coaches als de ouders zijn super trots op dit mooie en gezellige team dat we iedere week weer een beetje beter zien worden.

Reacties