Uitnodiging Walking Diner GHV:

Op 1 november organiseren wij, enkele enthousiaste GHV leden, een Walking Diner bij Gasterij de Commanderie in Riel!

Wij organiseren dit voor al onze leden  dus ook jeugdleden zijn van harte welkom om gezellig (met het team/coach of  ouders, opa’s/oma’s etc.) te komen eten. Daarnaast is iedereen die GHV een warm hart toedraagt ook van harte welkom!

De lekkerste gerechten worden speciaal voor jou uit geserveerd door de meiden C van onze eigen club! Een culinair evenement dat je niet wilt missen. Vier overheerlijke gangen in het pittoreske etablissement De Commanderie.

Het doel van deze avond is het saamhorigheidsgevoel vergroten. Daarnaast brengt deze avond natuurlijk een leuke bijdrage voor de GHV clubkas. De gemaakte omzet wordt in zijn geheel besteed aan een jeugdactiviteit in het komende handbalseizoen.

De kosten voor dit 4 gangenmenu zijn € 25,- p.p.  Voor de kinderen hebben we een kindermenu. De kosten hiervoor zijn € 12,50.  Het kindermenu mag gereserveerd worden tot en met 16 jaar.

Voel je welkom op deze gezellige GHV avond!
*         Locatie: Commanderie, Rielseweg 861, 5032 SB Tilburg
*         Wat je krijgt:  een verrassingsdiner van 4 gangen
*         Datum: vrijdag 1 november 2019
*         Aanvang: 18.30u
*         Prijs:  € 25,- exclusief drank. Kinderen € 12.50 exclusief een drankje.

Inschrijven kan tot 15 september en kan door het (totaal)bedrag over te maken op ons rekeningnummer. In verband met de AVG kunnnen we deze niet online plaatsen, maar je kan hem wel aanvragen via pep <@> ghvgoirle.nl. Graag in de betalingsomschrijving je naam en het aantal personen vermelden. Mocht je een allergie hebben of vegetarisch zijn, dan graag ook even erbij vermelden.

Wij hopen jullie te mogen begroeten op 1 november.

Zeg het voort, zeg het voort!

Sportieve en culinaire groeten,

Janneke van Amelsfoort en Wendy Spaan

Reacties