Roef – G.H.V. 5 – 13.

G.H.V. had er zin in vandaag. Er was kans dat we deze wedstrijd konden winnen. We begonnen de eerste aanval meteen goed door goed en snel de bal over te spelen en richting het doel te gaan. We kregen genoeg kansen maar de keeper of de paal stonden aardig in de weg. Pepijn stond de 1e helft ook goed in het doel. Pas rond de 10 minuten in de 1e helft volgde het eerste doelpunt. Suzie zette met een mooi sprongschot de stand op 0-1. Eindelijk de 0-0 van het bord af. Daarna volgde al snel een onderschepping door Anouk die de bal af speelde naar Eva die al op weg naar het doel was. Eva zette de stand op 0-2. We hadden de smaak te pakken. Anouk onderschepte nogmaals de bal en ging zelf op het doel af, boem 0-3.

Toen kwamen we even in de problemen in de verdediging. We raakten ons mannetje kwijt en zo kreeg Roef de kans om de stand naar 1-3 te zetten, en 2-3. G.H.V. pakte de draad weer op en na een doelpoging van ons kwam de bal terug het veld in. Lobke pakte deze op maakte de aanval af 2-4. Roef echter kwam weer achter ons aan. 3-4 en 4-4. G.H.V. ging er een tandje bijzetten. Er werd goed overgespeeld en de kansen die kwamen werden genomen. Thijmen een aantal mooie ballen op het doel, hij kreeg de smaak te pakken. Zo pakte Esmee ook haar kans, maar de keeper stond in de weg. Milou wist het net te vinden met een fraai sprongschot uit de rechterhoek werd het 4-5. Daarna kwam Eva op schot en daar was de 4-6. We gaven Roef nog een kansje 5-6. Anouk die de 2e helft in het doel stond was er klaar voor. Mooie reddingen en hield het doel schoon. Een snelle tegenaanval van Eva bracht de stand 5-7. Vera de kleinste van het stel stond super te verdedigen, de aanvallers zijn nooit blij met Vera voor hun neus.

Pepijn die de 1e helft in het doel stond kwam nu in het veld in actie. Na een mooie schijnbeweging bracht hij de stand op 5-8. Pepijn had vandaag wonderschoenen aan , onderschepping van de bal en maakte de aanval af 5-9. Toen was Esmee aan de beurt om het net te raken. Vanaf de rechter hoek zette zij de stand op 5-10. Pepijn gaf nog een keer gas en zette de tegenstander op het verkeerde been 5-11. Lobke kwam in actie vanaf de cirkel en zette de stand op 5-12. Eva maakte het af met een sprongschot 5-13. Natuurlijk niet te vergeten de koprol onderschepping van Milou. Na een mislukte ingooi dacht Milou, oh das niet goed maar die bal blijft wel van ons. Dus ging ze er achteraan en dook naar de bal met een koprol erachteraan, de bal bleef voor G.H.V. Top!

Een superwedstrijd gespeeld, samen gespeeld, kansen genomen en benut, voor elkaar klaar gestaan en veel onderscheppingen van de bal. Een super slot van de zaalcompetitie.

Eefke en Milou gaan in de veld de D2 versterken. Meiden het was supertof om jullie ins ons team te hebben. We gaan jullie missen. Heel veel succes in de D2, zet ‘m op !!!!!!!!!!!!!

Reacties