Beste leden en ouders van jeugdleden,
Afgelopen week heeft er weer een nieuwe persconferentie plaats gevonden. Binnen ghv zijn we op dit moment druk om alles in te regelen, zodat de jeugd, tot 18 jaar, komende week weer kan gaan trainen. Senioren vanaf 18 jaar mogen helaas nog niet gaan trainen. Ook zal de competitie helaas nog niet hervat gaan worden. Om deze trainingen te kunnen faciliteren maken wij gebruik van de richtlijnen, zoals deze opgesteld zijn door de bond. Kort gezegd houdt dat het volgende in:
– Er mag alleen buiten getraind worden.
– Kinderen tot 12 jaar mogen onderling een partijtje spelen, jeugd tussen de 13 en 18 jaar zal zich nog steeds moeten houden aan 1,5 meter afstandsregel.
– Bij hoesten, verkoudheid of koorts mag je niet komen trainen.
– Ouders mogen het trainingscomplex niet betreden.
– De kantine en kleedkamers zullen gesloten blijven.
– Ieder kind moet in het bezit zijn van eigen bal en bidon. (mocht dit niet het geval zijn, dan kan er een bal van GHV gebruikt worden. Deze moet na gebruik weer ontstmet worden.)
– Ieder kind kind wordt verzocht zo laat mogelijk, uiterlijk 10 minuten van te voren, te komen voor de training en meteen na de training weer te vertrekken, dit zodat er geen vermenging kan ontstaan met de 2e groep.
GHV zal er zorg voor dragen dat de training op een juiste manier kunnen plaatsvinden en zal dan ook zorg dragen voor de juiste middelen aanwezig zijn om dit uit te kunnen voeren. Hierbij houdt GHV dan ook het recht om kinderen die zich niet aan de regels houden weg te sturen. Per avond zal er ook iemand van het bestuur aanwezig zijn om dit alles in goede banen te leiden.
Het trainingsschema kun je in de bijlage vinden.
Mochten er nog vragen zijn, horen we deze graag
Met vriendelijke sportgroet,
Mike van der Weide
Secretaris GHV

Reacties