Het is weer stemmen geblazen! Rabobank Tilburg en omstreken stelt ook dit jaar weer  een flink bedrag beschikbaar voor lokale clubs en verenigingen.

Leden stemmen

 

Leden van de bank kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Het is dan ook in het belang van de clubs om zoveel
mogelijk stemmen te werven. Via de website van de Clubsupport Campagne kan je vanaf 5 oktober 2020 stemmen.

 

Vraag dus ook je vrienden, familie en kennissen om op ons te stemmen!

Je hebt per rekening 5 stemmen, maar dit jaar mag je max. 2 stemmen aan 1 vereniging geven. Daarom willen wij jullie vragen om de overige 3 stemmen aan de andere Wissel-gebruikers te geven. Want samen staan we sterker:

  • Stichting Sporthal GHV
  • DTC de Wissel
  • EHBO

Rabobank Clubsupport Campagne

De basisgedachte van de Rabobank Clubsupport Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Beschikbaar bedrag

Rabobank Tilburg en omstreken stelt € 200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubsupport Campagne. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club. Al onze leden vanaf 18 jaar hun stem uitbrengen via de stemmodule van de Rabobank Clubsupport Campagne. Dat betekent dat de waarde van de stem achteraf wordt bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

STEMMEN

 

Stemmen kan van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020. Kort daarna wordt de uitslag bekend gemaakt.
Als je meerdere rekeningnummers van Rabobank Tilburg en omstreken hebt, mag je ook meerdere keren stemmen. Bijvoorbeeld: 4 bankrekeningen betekent 20 stemmen in totaal!

 

Alvast bedankt voor je stem, namens alle verenigingen die gebruik maken van de Wissel!

Reacties