Beste allemaal,
Wegens de snel oplopende besmettingen hebben wij helaas besloten om de Silent Disco Bingo van 30 oktober niet door te laten gaan. Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt het geld terug op zijn of haar rekening. Wij balen er ontzettend van, maar gezondheid gaat natuurlijk voor!
Groetjes,
De ACO
—-

Origineel bericht:

Lieve (oud) GHV’ers,

 

Na een succesvolle online pubquiz heeft de ACO weer een leuke activiteit op de planning. Namelijk de eerste editie van de Silent Bingo. Deze gezellige en swingende muziekbingo zal plaatsvinden in d’n Brands. Op vrijdag 30 oktober zullen we in de zaal van de Liplap (achter d’n Brands) allerlei hitjes draaien om jou aan een volle kaart te helpen. We hebben ervoor gezorgd dat we een coronaproof feestje kunnen bouwen met al onze handbalvrienden en vriendinnetjes.

 

Je kunt je opgeven voor dit spetterende evenement door voor 20 oktober te mailen naar aco<AT>ghvgoirle.nl. Geef bij de aanmelding aan voor welke personen je reserveert door de voor, achternaam en geboortedatum erbij te vermelden. Wij regelen dan vervolgens dat je een betaalverzoekje krijgt om je aanmelding rond te maken. Daarna hoef je alleen nog maar op 30 oktober met een dosis goede zin naar d’n Brands te komen en dan kunnen we helemaal uit onze plaat! Omdat we ons aan de regels van d’n Brands moeten houden is dit feestje helaas alleen voor 18+ leden. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je snel op want VOL = VOL.

 

Let op! Door de maatregelen zijn er alleen maar tafels tot maximaal 4 personen beschikbaar. Als je met meer mensen dan 4 personen wilt komen geef dat bij de aanmelding even door zodat wij kunnen proberen om iedereen bij elkaar te zetten. De kans is aanwezig dat dit niet altijd kan.

 

Met sportieve groet,

De ACO

Reacties