De Aco heeft de volgende aankondigingen over Het Pietengym en de Surpriseavond:

Pietengym:

Beste (ouders van) H en F jeugdleden,

 

Jawel, zaterdag 17 november is het weer zover, Sinterklaas en zijn pieten komen weer in ons land.

 

We hebben gehoord dat Sinterklaas, op zoek is naar nieuwe pieten.

Sinterklaas heeft daarom hulp gevraag bij Laura en Viènne, omdat zij ieder jaar Sinterklaas meehelpen bij deze taak om nieuwe pieten te vinden.

 

Ieder jaar hebben alle nieuwe pieten dit heel erg goed gedaan, wij gaan er daarom ook vanuit dat het dit jaar ook zeker gaat lukken!

 

De pietentraining zal op donderdag 29 november plaatsvinden in de wissel. Vanaf 18.00 tot 19.00.

 

Stuur uiterlijk voor 19 november een mail naar: [email protected] zodat wij weten hoeveel pieten er in opleiding komen. Geef daarbij de naam, leeftijd en het team aan van de ‘nieuwe piet’. Zorg ook dat alle pieten stevige pietengymschoenen aan hebben, want er wordt veel gedaan!

 

Wij hebben er heel veel zin in, zien wij jullie dan?

 

Groetjes Danspiet Laura & Sportpiet Viènne

 

Surprise avond:

Op donderdag 29 november vieren we sinterklaas bij GHV in de vorm van een surpriseavond! Super leuk! De avond start om 19:00 en zal duren tot ongeveer 20:30. Zijn jullie erbij? Als jullie deze avond bij De Wissel willen vieren, dan vragen wij jullie om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Ons mailadres is [email protected] LET OP: Het is belangrijk dat je je als team opgeeft. Individuele aanmeldingen voor de surprise avond hoeven dus niet.

Reacties