Zaterdag 23 juni was het weer zover, we mochten weer meedoen aan het krachtcup toernooi in Berkel-Enschot. GHV was vertegenwoordigd met de F1, F2, D1 en HB1.
We werden ingedeeld in de C-pool omdat er geen pool was voor de B-jeugd. Dus we speelde tegen: de Flyers, Tachos C1 en Tachos C2. De eerste wedstrijd tegen Flyers was meteen de moeilijkste en die hadden we helaas verloren, de Flyers bleken ook de uiteindelijke winnaar te zijn van het toernooi. De tweede wedstrijd tegen Tachos C2 bleek best makkelijk te zijn, ondanks dat het snelle en technisch sterke spelers waren bleven we makkelijk overeind staan. Wij wisten op dit moment al dat we een beker gingen winnen. En de laatste wedstrijd tegen Tachos C1 bleek ook niet zo heel erg lastig te zijn, we bleven als team hard werken en dat heeft gelukkig zich afbetaald want we hadden die wedstrijd ook gewonnen. Dus dat betekend dat we TWEEDE zijn geworden!!!!!!!
De laatste wedstrijd was afgelopen om half 2 en de prijsuitreiking was om kwart voor 4. Maar dat maakte voor een deel van ons niet uit, een ander deel van het team had nog verplichtingen en moesten meteen weg. Nadat we me z’n drieën 2 uur hadden gewacht konden we eindelijk onze prijs ophalen, op het einde toen alle prijzen van de pools waren uitgedeeld kwam de fairplay prijs uitreiking en tot ons verbazing hadden we die ook gewonnen. Dus we kunnen zeggen dat het weer een geslaagd ochtend/middagje was.

 

Reacties