Beste clubgenoten,

Doe jij mee aan een nieuwe actie vanuit G.H.V.?
Binnenkort gaat onze kerststollenactie van start. Wij willen hierbij jullie hulp vragen om de overheerlijke kerststollen van Meesterbakker “van Iersel” te verkopen. De stol (650 gram) kost slechts “€8,50” waarvan €2,14 voor de club is. De opbrengsten van deze actie zullen gebruikt worden voor activiteiten of materialen binnen de club.

Je hebt tot 14 december de tijd om zoveel mogelijk stollen te verkopen. Hieronder vind je een link waarmee je de bestellijst kunt downloaden. In de bestellijst is het belangrijk dat je jouw naam en team noteert. Daarnaast mag je aangeven aan wie je stollen hebt verkocht en hoeveel stuks. Als je alle gegevens hebt genoteerd kun je jouw bestelformulier per email sturen naar [email protected] Vergeet niet het bestelformulier te bewaren voor je eigen administratie!

Op 20 december van 18.30 tot 20.00 uur kun je al jouw verkochte stollen ophalen bij de wissel. Je kunt bij het ophalen de stollen contant betalen of afrekenen met de pin.

Ben jij ons jeugdlid die de meeste stollen verkoopt? Dan win jij een leuke prijs!

Degene (jeugdlid) die de meeste stollen verkoopt wordt uiteraard in het zonnetje gezet. Hij/zij zal een prachtige prijs ontvangen. Vrees niet als jij dit keer niet de allerbeste bent, ook voor de tweede en derde plaats zal er een prijs te winnen zijn.

1e prijs:  Handbal (t.w.v. €25) en je mag als pupil van de week mee bij het heren of dames team!
2de prijs: Ghv hoodie (t.w.v. €20,-)
3de prijs: Biddon met verassing (t.w.v. €10,-)

Heb je verder nog vragen over onze kerststollenactie, aarzel dan niet om contact op te nemen met [email protected]

Succes en alvast bedankt namens de activiteitencommissie!

Bestelformulier Kerstollen G.H.V. 2018!

Voor slechts €8,50- biedt Handbalvereniging G.H.V. heerlijke verse kerststollen aan van Meesterbakker van Iersel. De opbrengst van deze actie willen wij gebruiken voor nieuwe materialen en/of leuke activiteiten binnen de club.

Tot uiterlijk  14 december kun je dit formulier ingevuld sturen naar [email protected], zodat de stollen bestelt tijdig bestelt worden.


Op 20 december van 18.30 tot 20.00 uur kun je de stollen ophalen bij de wissel. Je kunt bij het ophalen de stollen contant betalen of afrekenen met de pin.

Heb je verder nog vragen over onze kerststollenactie, aarzel dan niet om contact op te nemen met [email protected]

Naam Adres Aantal x prijs Totaalprijs
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  
      x €8,50  

*let op; annuleren van de bestelling is niet mogelijk.

Reacties