Na dit rare coronaseizoen, zonder wedstrijden, zonder kamp , zonder verenigingsdag en allerlei andere activiteiten konden we gelukkig op het einde toch nog wat extra’s organiseren. De JTC had activiteiten  georganiseerd om de jeugd toch aan het trainen te houden en onderlinge wedstrijdjes te laten spelen , de jeugd werd zelfs door de senioren /seniorentrainer getraind, hoe gaaf was dat. De Jaco had op 12 juni  een leuke activiteiten dag georganiseerd met o.a. een heuse stormbaan en laser gamen. Daarna mochten we na goedkeuring van de gemeente in het weekend van 3-4 juli gelukkig een jeugdovernachting op het GHV terrein houden. Op 3 juli rond 14.45 uur kwamen de eerste jeugdleden volgepakt binnen. Ieder moest namelijk voor zijn eigen tentje zorgen. De F en H jeugd gingen in de zaal overnachten en de jeugd vanaf de E jeugd buiten.  Om 15.00 uur was het volle bak. Na opening van de organisatie konden de tenten opgezet gaan worden. Grote tenten, kleine tenten, elk formaat was wel aanwezig, zo leuk. De teamspirit kwam meteen naar boven, gelukkig waren we die niet verloren in deze coronatijd. Het veld kwam gezellig vol te staan met tenten. Om 16.30 gingen we starten met de GHV shoot out kampioenschappen. De jongste jeugd (F-H-E) ging starten en probeerde de keepers te passeren. Het waren niet zomaar keepers die er stonden: Florian van de HS1 , Femke van de DS1 , Linda van de Dol, Lynn van de DS3, Daan allrounder Lion. Er werd serieus gestreden om een goed resultaat neer te zetten. Met de oranje Leeuw in het doel waren ze nog meer gefocust om het doelnet te raken.

De jeugd werd hier erg enthousiast van. Na de jongste jeugd was de oudere jeugd (D-C)  aan de beurt. Ook hier werd er alles aan gedaan om een goed resultaat neer te zetten.  Het was lachen, gieren en brullen. Er werden nog een paar finales gehouden totdat we de uitslag hadden. Iedereen kreeg een mooie medaille en voor elke leeftijdscategorie hadden we 3 bekers. Tijdens de shoot outs hadden we het droog gehouden. Helaas ging het regenen toen de bbq  op het programma stond. Maar dat mocht de pret niet drukken. Onder de overkapping en binnen hadden we plek genoeg om lekker te peuzelen. Ook de DS waren aan het bbq-en zij zorgden voor een onderlinge wedstrijd na de bbq. De jeugd zat op de tribune, of lag al op hun luchtbed in de zaal te kijken.  Na de wedstrijd had de Jaco een muziekquiz in elkaar gezet. De groepjes werden verdeeld, in elke groep moest elke leeftijdscategorie zitten zodat er kennis van elke muziek aanwezig was !! Het was een feest, er werd meegezongen en gedanst met Amy voorop. Het was echt supergezellig, Goirle zal onze zangkunsten wel gehoord hebben. Allemaal goede bingo’s , dus een liedje uit eigen repertoire werd ons bespaard. Na deze super muziek bingo was het al weer laat. Sommige kids zochten hun tentje of bedje op, sommige kids  gingen nog om het alternatieve kampvuur zitten en anderen gingen nog een potje voetballen en probeerden toch zeker niet in slaap te vallen. Een wakkere nacht voor Theo en Mike die het terrein in de gaten hielden. Om 7 uur hadden zij het wel gehad en dachten dat het wel erg leuk was om met de grote trom de zaal in te komen en langs de tenten te gaan. Nou , dat was een feest, T en M lachten het hardste. Dus langzaam kwam iedereen hun bedje uit. Het ontbijt werd klaar gezet en iedereen kon ontbijten naar believen.  Na het ontbijt werden al wat spullen opgeruimd om rond 09.45 uur te starten met de onderlinge wedstrijdjes. We hadden 8 teams. Elke wedstrijd was een kwartier en daarna had je een kwartier rust. Erg leuk zoals dit samen beleefd werd. Op het einde van de wedstrijden was het 12.00 uur. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. We kunnen terug kijken op een heel erg gezellig weekend. Fijn dat we dit nog konden doen. Moe maar voldaan.

Voor deze gezellige activiteit willen we iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Marian, Theo ,Mike, Jolanda, Mart, Cristel,Daan,Maartje,Amy,Marieke,Sanne,Mark,Susan,Karin,Helga,Florian, Femke, Linda, Lynn, Vienne, Fenne, Martin, Pim,  Peter, Nancy, Sami, DS, Desiree.

Daarnaast willen we natuurlijk ook de Stichting de Wissel  bedanken dat we hun accommodatie mochten gebruiken. Dank aan de jumbo Goirle en AH Koningsschild voor hun sponsoring. JVW voor gebruik van hun materialen. Mmtl.bv voor sponsoring van de prijzen van de shoot out kampioenschappen.

 

 

Reacties