Zaterdagavond hebben de heren van GHV een ruime overwinning  geboekt tegen de reserves van eredivisionist E&O. Na een ruststand van 13-11 werd het uiteindelijk 31-18 in het voordeel van GHV. Dankzij de overwinning op de directe concurrent hebben de heren een kleine afstand genomen van de onderste plaatsen op de ranglijst. Deze overwinning was dan ook meer dan welkom, maar ook hard nodig.

 

Vanaf het beginsignaal namen de heren het initiatief in de wedstrijd. Bij een stand van 2-2 slaagde GHV erin om een gat te slaan van 2 doelpunten. Gedurende de eerste helft werd dit gat vergroot tot 3 en 4 doelpunten. Tegen het einde van de eerste helft werd GHV wat slordiger waardoor de mannen uit Emmen het gat konden dichten. Dit resulteerde in een ruststand van 13-11.

 

Ondanks dat het eerste doelpunt in de tweede helft op naam kwam van de bezoekers, lag het initiatief ook in de tweede helft bij GHV. Vanuit een ijzersterke verdediging konden de heren naar hartenlust aanvallen. Zodoende stond er al snel een stand van 20-14 op het scorebord en was het verzet van de Emmenaren zo goed als gebroken. In het verdere verloop van de wedstrijd speelde GHV de wedstrijd keurig uit en wist men direct aan het doelsaldo te werken. Dit resulteerde uiteindelijk in een eindstand van 31-18. Topscoorder bij GHV werd Sander van Geel met 9 doelpunten. Mooi was dat alle spelers (behalve de keepers) op het scoreformulier stonden.

 

Op zaterdag 3 november spelen de heren om 19:30u in sporthal De Wissel wederom een thuiswedstrijd tegen EHC uit Leidschendam.

Reacties