Er gaat iets belangrijks gebeuren. 19 september 2020 is namelijk een dag die nog lang in de met prachtig leer ombonden geschriften van de GHV geschiedenis zal staan. Op deze datum spelen die fiere knapen van de Heren 1 namelijk hun eerste officiële wedstrijd in de eredivisie. Dat dapperheid en overwinningsdrang door de aderen van iedere GHV’er stroomt, zal voor niemand een verrassing zijn. Deze sportieve hartstochten zullen in de komende maanden met extra zwoeng van het speelveld afspatten.

Nooit is het immers voorgekomen dat onze club op dit hoge niveau wist door te dringen. Als we een moment moeten benoemen waar de heren zich al die tijd op hebben voorbereid, dan is het dit moment. In hun harten brandt de sportersvlam, en in hun ogen glinstert de bokaal. Het wordt een spannende tijd. De eerste tegenstander is Aalsmeer. Daar weten onze Goirlese aalscholvers vast wel raad mee!

Helaas is moeten we ook vermelden dat ook GHV te maken heeft met de narigheden van dit jaar. Door het rondspokende virus kunnen we slechts een beperkt aantal toeschouwers toelaten. Houd hier astublieft rekening mee. Er wordt gewerkt aan een livestream. Hierover houden wij jullie op de hoogte. 

Wij wensen de heren veel succes in de competitie!

Reacties