Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabobank Clubkas Campage. Alleen gaat het dit jaar net iets anders dan anders.

Leden stemmen

Leden van de bank kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Het is dan ook in het belang van de clubs om zoveel
mogelijk stemmen te werven. Via de website van de Clubkas Campagne kan je vanaf 2 oktober 2018 stemmen.

Vraag dus ook je vrienden, familie en kennissen om op ons te stemmen!

Je hebt per rekening 5 stemmen, maar dit jaar mag je max. 2 stemmen aan 1 vereniging geven. Daarom willen wij jullie vragen om de overige 3 stemmen aan de andere Wissel-gebruikers te geven. Want samen staan we sterker:

  • Stichting Sporthal GHV
  • DTC de Wissel
  • EHBO

Rabobank Clubkas Campagne

De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Beschikbaar bedrag

Rabobank Tilburg en omstreken stelt € 200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club. Al onze leden vanaf 18 jaar hun stem uitbrengen via de stemmodule van de Rabobank Clubkas Campagne. Dat betekent dat de waarde van de stem achteraf wordt bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

STEMMEN

Stemmen kan van 2 tot en met 14 oktober 2018. Kort wordt de uitslag bekend gemaakt.
Als je meerdere rekeningnummers van Rabobank Tilburg en omstreken hebt, mag je ook meerdere keren stemmen. Bijvoorbeeld: 4 bankrekeningen betekent 20 stemmen in totaal!

Alvast bedankt voor je stem, namens alle verenigingen die gebruik maken van de Wissel!

Reacties