Beste ouders, leden en supporters van GHV,
We wilden jullie namens het bestuur toch nog even een bericht sturen.
Want, het is niet niks allemaal. Zijn we net weer lekker begonnen met handballen, wordt de competitie weer gestopt. Wij balen hier ook ontzettend van, maar gezondheid gaat voor alles. We hebben nu als GHV zelf ervaren hoe snel het virus zich verspreidt en wat de consequenties daarvan zijn. Wij zijn blij dat de overheid deze beslissing heeft genomen. Want ook voor ons staat jullie veiligheid en gezondheid voorop.
Handbal voor leden vanaf 18 jaar
Voor leden vanaf 18 jaar geldt dat er voorlopig tot en met 10 november 2020 niet wordt getraind en dat er geen wedstrijden worden gespeeld. Dit kan nog verlengd worden, dat hangt natuurlijk af van wat het besluit is van de overheid.
Handbal voor leden tot 18 jaar
De overheid heeft voor nu besloten dat de jeugd tot 18 jaar wel mag trainen, maar geen wedstrijden speelt. Wij zijn hier nog druk over aan het nadenken.
Aankomende week heeft het bestuur samen met de JTC en de TC een online vergadering om dit te bespreken. Wij informeren jullie daarna over hoe en of we dit gaan doen. Omdat het herfstvakantie is werd er volgende week sowieso niet getraind. Dit verandert dus niet.
Hebben jullie vragen of opmerkingen? Mail mij gerust.
Pas goed op jezelf, houd je aan de regels, blijf gezond. Samen krijgen we corona onder controle, want samen zijn we sterk.
Met vriendelijke sportgroet,
Bestuur GHV

Reacties