Beste GHV’ers en ouders van GHV-leden,

Het coronavirus grijpt in Nederland weer steeds verder om zich heen en helaas is het dus noodzakelijk dat er vanuit de regering weer nieuwe maatregelen zijn genomen. Dit heeft ook voor GHV een aantal gevolgen, namelijk:
  • Alle wedstrijden dienen zonder publiek gespeeld te worden. Dit houdt in dat er bij zowel de trainingen als wedstrijden geen ouders/toeschouwers zijn toegestaan, helaas geldt dit ook voor de jeugdwedstrijden. Een vriendelijk verzoek aan alle ouders die hun kinderen naar de handbal brengen, ze enkel weg te brengen en op te halen. Mochten jullie graag willen wachten, dan is het verzoek om dit in de auto te doen.
  • Vanuit de overheid is besloten dat alle sportkantines en andere horeca gerelateerde zaken gelegen op of bij een sportaccommodatie gesloten moeten worden. Dit houdt dus in dat de kantine in ieder geval de komende 3 weken gesloten zal zijn.
  • Het advies is om zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers. Kom omgekleed naar de wissel en douche thuis. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van het toilet.
  • Het kan voorkomen dat een team, door coronagevallen of verdenkingen van corona, in de problemen komt en geen team op de been kan brengen voor een wedstrijd. In dit geval vragen wij om contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat. Op deze manier kunnen we het snelst schakelen en de stappen doorlopen die we moeten doorlopen. Een wedstrijd afzeggen gaat dus altijd via het wedstrijdsecretariaat.
  • Op dit moment is er nog geen maximum gesteld aan het aantal sporters op een trainingsveld. Binnen GHV heeft dit echter wel onze aandacht en zijn we aan het uitzoeken wat de opties zijn. Zodra hier meer duidelijkheid over is, komen we hier op terug. Vooralsnog blijven de trainingen dus gewoon volgens schema doorgaan, tenzij anders besproken met het bestuur.
  • Helaas worden we op dit moment binnen GHV ook getroffen door enkele coronagevallen. Dit betekent voor dit weekend dat de heren 1 niet zullen spelen. Deze wedstrijd zal op een later tijdstip worden ingehaald.
Op dit moment zijn dit de belangrijkste veranderingen en aandachtspunten binnen GHV. We willen nogmaals iedereen op het hart drukken, blijf bij klachten thuis. Alleen zo krijgen we met zijn allen corona onder controle en kunnen we lekker blijven handballen.
Wij snappen dat er op dit moment nog veel vragen leven binnen de vereniging en we doen onze uiterste best om op al deze vragen een antwoord te vinden, echter heeft dit af en toe tijd nodig. We willen dan ook iedereen vragen om eventuele vragen via de mail kenbaar te maken, zodat we zaken overzichtelijk kunnen houden naast onze eigen dagelijkse verplichtingen.
Met vriendelijke sportgroet,
Bestuur GHV

Reacties