Beste handballiefhebber,

Wat een ongelooflijk knappe prestatie is er het afgelopen seizoen door GHV geleverd. De dames 1 waren 3 wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen en mogen daardoor promoveren naar de 1e klasse. En zoals jullie waarschijnlijk ook niet is ontgaan, hadden de Heren 1 aan een 4e plaats in de 1e divisie genoeg om te promoveren naar de Eredivisie.

Dit betekent dat je als handbalfan komend seizoen jouw favoriete sport op het hoogste Nederlandse niveau ziet. Gewoon in Sporthal de  Wissel.

Om GHV financieel te steunen, maar vooral om de saamhorigheid binnen de vereniging een boost te geven richten we iets nieuws op: de Club van 100.

Wat houdt de Club van 100 in?

  • We gaan proberen om alle getallen van 1 t/m 100 te verkopen. Je koopt een nummer voor €50,-.
  • Dit nummer is meteen ook je lotnummer.
  • We organiseren een trekkingsavond speciaal voor de leden van de Club van 100.
  • Koop je meerdere nummers, dan heb je natuurlijk meer kans om te winnen.

Wat kun je dan winnen?

  • De hoofdprijs is een bedrag van €500,-
  • De 2e prijs is €250,-
  • De 3e prijs is €100,-
  • De 4e, 5e en 6e prijs is €50,-

De prijzen zijn gebaseerd op de verkoop van alle 100 nummers. Zijn er minder nummers verkocht? Dan passen we dit in alle redelijkheid aan zodat er alsnog mooie prijzen over blijven.

Wanneer is de Club van 100-avond dan?

We proberen deze avond te combineren met een thuiswedstrijd van de Dames 1 en Heren 1. Hiervoor zijn we natuurlijk nog afhankelijk van de maatregelen van het RIVM. We willen de regels natuurlijk volgen zodat iedereen gezond blijft.

Op de Club van 100-avond krijg je gratis toegang tot de wedstrijden en word je voorzien van een hapje en een drankje. Naast ontzettend veel gezellig – en saamhorigheid worden er ook nog diverse troostprijzen onder de aanwezigen verloot.

Dat klinkt leuk, hoe schrijf ik me in?

  1. Maak het bedrag van het aantal nummers dat je koopt over naar ons rekeningnummer (opvraagbaar via pep <at> ghvgoirle.nl t.n.v. Goirlese Handbal Vereniging. 1 nummer is €50,-.
  2. Zet in de beschrijving ‘Club van 100 GHV”.

Na de inschrijving ontvang je van ons jouw geluksnummer. Heb je een voorkeur voor een nummer? Zet dit dan in de beschrijving. Dan kijken wij of dat nummer nog vrij is.

Wij hopen dat je ons wilt steunen met deze actie en zijn je alvast enorm dankbaar.

Reacties