Het afgelopen seizoen kwam abrupt ten einde door het corona virus. Helaas kon de competitie niet afgespeeld worden. Na lang niet te mogen handballen hebben we gelukkig toch nog kunnen trainen voordat de vakantie begon.  Nu hopen we dat het virus onder controle blijft en dat we na de vakantie weer kunnen starten met trainen en als eerste de veldcompetitie waaraan alleen de jeugdteams en de dolletjes aan deelnemen. De veldcompetitie start in het weekend van 5/6 september en eindigt in het weekend van 19/20 september. De zaalcompetitie start meteen het weekend erop. Uitzondering hierop zijn de Heren Senioren 1, zij spelen komend seizoen in de eredivisie en starten in het weekend van 12/13 september met de zaal. Het schema van de heren kun je terugvinden op de site.

 

Iedereen zal weer veel zin hebben om een “echte” wedstrijd te kunnen handballen. We zullen de maatregelen van het RIVM / NHV blijven volgen en jullie op de hoogte houden mocht er iets veranderen.

 

Het schema van de veldcompetitie is toegevoegd. (zie onderaan dit bericht)

 

Ook de scheidsrechters staan in het veldschema. Zorg dat je als scheidsrechter op tijd bent. Mocht je niet kunnen dan dien je dit zelf te regelen en door te geven aan het wedstrijdsecretariaat. Na de wedstrijd dien je de stand op het wedstrijdformulier in te vullen via de handbal app. Bij vragen hierover, stel ze gerust. Je mag met 2-en fluiten , dit moet niet. Sta je met 2-en ingedeeld dan ben je wel samen verantwoordelijk voor het leiden van die wedstrijd. Je kunt alleen in overleg met de andere persoon beslissen om alleen te fluiten, geef dit dan wel door. We houden bij dat iedereen ongeveer evenveel wedstrijden fluit. Niet opkomen bij een wedstrijd betekent schorsing van een wedstrijd. De jeugd vindt het prachtig als er senioren komen fluiten, maak er een leuke wedstrijd van!

 

De F jeugd gaat vanaf dit seizoen in toernooivorm spelen. Zij spelen niet elke week een wedstrijdje maar spelen om de week / 2 weken een toernooi. Op 19 september a.s. zullen zij gast zijn bij Tachos waar het F festijn wordt gehouden. De opening van het F jeugd seizoen, waar alles wordt uitgelegd hoe de toernooitjes eruit te komen zien. Volgens een vast schema zullen er ook bij GHV 4 toernooitjes gehouden worden.  De F-jeugd kent geen scheidsrechter meer, de coaches zullen als spelleider fungeren.

De senioren zitten al in de voorbereiding en spelen een aantal oefenwedstrijden. Oefenwedstrijden in de Wissel die tot nu toe bekend zijn :

Dinsdag  8 september:
20.45 uur
Heren Senioren 1

 

Zaterdag 19 september:
19.00 uur
Dames Senioren 1

 

Zondag 20 september:
10.30 – 13.00 uur
Heren Senioren 2 + 3

De Heren Senioren 1 spelen ook in de landelijke beker. De 1e voorronde zijn ze vrijgeloot. De 2e voorronde spelen ze een uitwedstrijd tegen DWS op dinsdag 13 oktober om 19.15 uur.

 

De GHV shirts zullen aan het begin van het seizoen weer uitgedeeld worden aan de leiders van de teams. Zorg dat de shirts na de wedstrijden weer allemaal verzameld worden in de team tas en gezamenlijk gewassen worden. Het zijn shirts die GHV uitleent, dus zorg dat alles compleet blijft.

(Het schema van de zaalcompetitie zal snel volgen).

 

Laten we er een mooi handbalseizoen van maken met zijn allen, allemaal succes en zet ‘m op !!

Desiree.

Wedstrijdsecretariaat GHV.

1. VELDCOMPETITIE NAJAAR 

2. PROGRAMMA HS1 – eredivisie

3. SCHEMA OEFENWEDSTRIJDEN HEREN 1

 

 

 

 

Reacties