Je zult het al wel gelezen hebben in de krant, op internet, op social media of waar dan ook; de Streetrace Goirle gaat haar 8e editie beleven op tweede pinksterdag, maandag 21 mei a.s., althans dat hopen wij….

We zijn alweer druk bezig met de organisatie en de financiering van de Streetrace.  Maar de belangrijkste personen in het geheel zijn toch de mensen die het parcours willen bouwen en afbreken, willen vlaggen bij oversteekplaatsen, alle mensen dus die op de één of andere manier de handen uit de mouwen willen steken. Zonder jullie, de vrijwilligers, kan er geen 8e editie worden gehouden. Let wel, na de geweldige primeur in 2015 en ook na het zeer grote succes van afgelopen jaar gaan we ook dit jaar weer het Nederlands Kampioenschap Streetrace hosten voor de KNWU. Het rood – wit – blauw shirt, deze keer niet van Willem II , maar van de Nederlands Kampioen wordt weer uitgereikt. Daarnaast zal het Wilhelmus weer schallen vanaf het erepodium.

Ook dit jaar willen we weer graag een beroep doen op leden van GHV, De vraag is of jullie weer mensen kunnen vinden die bereid zijn ons te helpen op die dag en mede daardoor geld kunnen verdienen voor de vereniging GHV. Ook dit jaar stellen we 10 euro per vrijwilliger beschikbaar. Help ons alsjeblieft dit evenement weer tot een groot succes te maken. Een man of 15 tot 20 is bijzonder welkom,  bouwers en afbrekers maar ook vlaggers die in shifts de oversteekplaatsen willen beveiligen.

Dit jaar houden we ook weer een Gala avond waarop het programma bekend wordt gemaakt en de namen van de ex-beroepsrenners die de prominentenrace gaan rijden. Deze wordt dit jaar op zaterdag 12 mei wederom gehouden bij onze hoofdsponsor Havep in het Texperience Centre aan de Bergstraat.

Kortweg is onze vraag of de club GHV de Streetrace Goirle binnen haar leden onder de aandacht wil brengen voor het werven van de nodige vrijwilligers op maandag 21 mei a.s.

 

De vraag:

Wie van jullie wil hier een steentje aan bijdragen?

 

Reacties