Beste GHV-ers,
Zoals jullie misschien al hebben gehoord, komt er een nieuwe foto-actie van de Albert Heijn! Hieronder lees je alle informatie die je nodig hebt:

 

  • De foto’s (persoonlijke en teamfoto’s van de teams van 2019) zullen door Daantje op zaterdag 22 juni in de Wissel genomen gaan worden.
  • Deze datum is gekozen omdat op 22 juni ’s middags de jeugdactiviteit gepland staat en we hopen ook daarmee meer leden naar deze middag te trekken en ’s avonds is de BBQ.
  • Voor diegene die deze datum echt verhinderd zijn zal Daantje op 7 september de laatste foto’s gaan maken, maar dit moet echt een uitzondering zijn omdat de foto’s enkele dagen later uiterlijk door Daantje aangeleverd moeten zijn en ze ook nog de tijd moet krijgen om deze te “verwerken”
  • Als er dus iemand van een team niet kan dan moeten de overige teamleden wel op 22 juni op de foto, het is dan aan het team om de teamfoto op 7 september pas te nemen maar dan moet wel iedereen nogmaals aanwezig zijn.
  • Er mogen geen andere foto’s dan de foto’s die gemaakt worden door Daantje voor deze actie gebruikt worden, dit i.v.m. uniformiteit,resolutie,nummering en uitstraling.
  • Voordat de foto’s gemaakt worden moet elke GHV-lid zich online geregistreerd hebben (dit i.v.m. de AVG die hierdoor geheel buiten GHV om afgedekt wordt) https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-ghvgoirle/ Ik heb dit zelf intussen voor mezelf en Lynn gedaan en dit is erg eenvoudig en binnen 1 minuut gebeurd, wel moet in onze mail aan alle leden duidelijk kenbaar gemaakt worden dat er direct na het invoeren van de gegevens een mail gestuurd wordt naar het opgegeven mailadres en pas als door de leden hierop gereageerd is (deze kan in de spam terecht komen) is de toestemming verleend. Wie zich vooraf dus niet geregistreerd heeft kan dus niet op de foto’s (persoonlijk + team)
  • Ook is er de mogelijkheid om buiten dit fotoboek om straks je persoonlijke foto af te laten drukken op een poster/mok/sleutelhanger, dit wordt rechtstreeks door het uitvoerend bedrijf met onze GHV leden geregeld en ook daar blijft er een kleine vergoeding voor GHV aan over.
  • Deze actie gaat lopen bij de AH aan het van Hogendorpplein van half oktober t/m half december dus een perfecte periode met veel aandacht in de AH winkel.
  • Iedereen die binnen GHV actief handballer is en/of zich inzet voor een commissie/activiteit kan dus op de foto, het kan dus zomaar zijn dat iemand meerdere keren in het boek voorkomt Spelend/trainend lid (in GHV handbalshirt), commissielid (normale kleding), vrijwilligerstaak (normale kleding). De enige GHV leden die dus niet op de foto in het boek komen zijn de NISP-en (niet spelende leden) die ook geen commissielid en of vrijwilligerstaak uitvoeren.
  • Wij hopen dat alle GHV-ers aan deze actie meedoen, we brengen GHV in die periode in Goirle onder de aandacht, het brengt voor ons ook nog wel wat inkomsten binnen maar het aller belangrijkste is dat het bij onze GHV-jeugd enorm gaat leven, dit is de ervaring van de AH die deze actie al meer gehouden heeft maar ook zeker de reacties binnen GHV van 4 jaar geleden.
Met vriendelijke sportgroet,
Theo Brekelmans
voorzitter GHV

Reacties