Eindelijk is het zo ver. De Albert Heijn sportplaatjes spaaractie zal op 21 oktober 2019 van start gaan. Deze actie geldt alléén bij de AH aan het Van Hogendorpplein. Van alle foto’s die Fotograaf Daantje heeft gemaakt, is een prachtig boek samengesteld.

 

Vanaf 21 oktober kan iedereen dus naar hartenlust gaan sparen. En dit is nog niet alles! Voor iedereen die persoonlijk op de foto is gegaan, heeft de AH een uniek eigen boek gemaakt. We zijn van plan om deze boeken met zijn allen op te gaan halen. Dit zal gebeuren op zaterdag 19 oktober om 10:00. Het zou leuk zijn als we hier met een grote groep GHV’ers naartoe zouden gaan. Nadat we de boeken in ontvangst hebben genomen, zullen we samen met de medewerkers van Albert Heijn op de foto gaan. Deze foto zullen zij vervolgens op de Facebook pagina plaatsen.

 

We verzamelen zaterdag 19 oktober om 09:45 op de parkeerplaats van de AH aan het Van Hogendorpplein. We hopen van harte dat jullie hierbij kunnen zijn. Kan je niet? Geen probleem. De boeken worden da via trainers en coaches tijdens de volgende training uitgedeeld. NISP leden die op de foto zijn gegaan kunnen hun boek tijdens trainingstijden bij Theo ophalen.

Reacties