Lid worden

Schrijf jezelf in

Lid worden

Wij heten je van harte welkom bij de Goirlese Handbalvereniging!

Handbal is een teamsport die je het hele jaar door kunt uitoefenen. Onze thuisbasis is sporthal de Wissel in Goirle. In deze sporthal wordt in de wintermaanden getraind en worden de thuiswedstrijden van GHV gespeeld.

In de zomermaanden trainen wij op het buitenvelden en spelen wij ook de buitencompetitie.

Naast trainingen, wedstrijden en toernooien organiseert onze vereniging ook andere activiteiten zoals het jeugdkamp, een mixtoernooi voor alle vrienden en familie enz.  Deelname aan deze activiteiten is geheel vrijblijvend. Wel verwachten we dat ieder lid zich in bepaalde mate inzet voor de vereniging. Voor junioren en senioren betekent dit dat zij bijvoorbeeld ieder speelseizoen zorgen voor de tijdwaarneming van een of enkele wedstrijden waarin zij zelf niet spelen.

Door het inschrijfformulier in te vullen schrijf je je in bij de vereniging. Het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst een keer mee te komen trainen.

Voor eventuele wijzigingen of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Inschrijven

Wat leuk dat je bij ons wilt komen handballen. Klik hieronder voor het inschrijfformulier

 

Klik hier voor het inschrijfformulier

 

Wijziging doorgeven

Als u bent verhuisd, een ander email adres heeft, veranderd bent van telefoonnummer of een andere wijziging wilt doorgeven dan horen wij dit graag. Als u niks wilt missen is het verstandig om uw juiste gegevens door te geven.

 

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Lidmaatschap opzeggen

Als je er helaas voor hebt gekozen om je lidmaatschap op te zeggen bij GHV, zorg dan dat je je voor 1 juni uitschrijft. Zo voorkomt je dat je een jaar langer bondscontributie moet betalen. Vul het opzegformulier in om je afmelding te bevestigen.

 

Klik hier voor het opzegformulier

 

 

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, delen wij u het volgende mede:

Elke jaar worden er foto’s gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens wedstrijden, evenementen en teamfoto’s. Ook u als lid van de vereniging kan op deze foto’s te zien zijn.

 

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leden schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s geen namen van leden. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s. Deze toestemming geldt alleen voor foto’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt door  Fotograaf Daantje. Het kan voorkomen dat andere personen foto’s maken tijdens de activiteiten.  De vereniging heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat we rekening houden met elkaar en dat we ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

 

Als u geen toestemming geeft voor het plaatsen van foto’s van u of uw kind, dan kunt u mailen naar [email protected]. Wij zullen er dan voor zorgen dat er geen foto’s van u of uw kind op onze site zullen verschijnen. 

Bekijk online wedstrijdschema

Sportkleding bestellen

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Laatste berichten

Zaalcompetitie