Sponsor mogelijkheden

Graag stellen wij u voor aan de Goirlese Handbal Vereniging, maar waarschijnlijk is dat niet meer nodig. GHV is opgericht op 19 september 1962 en reeds jarenlang een van de bekendste handbalverenigingen van Zuid Nederland. Wekelijks wordt er door ruim 250 leden actief de handbalsport bedreven en ook tijdens de thuiswedstrijden zowel buiten op onze verharde handbalvelden als binnen in onze sporthal De Wissel worden tijdens thuiswedstrijden onze handballers door de trouwe supporters fanatiek aangemoedigd.

 

Sponsoring & Contact:

GHV is een breed georiënteerde vereniging. We willen prestatiesport spelen, jeugdig talent zich laten ontwikkelen, maar ook lekker recreatief handballen. Om dat te kunnen zijn bijvoorbeeld veel trainingsuren nodig, en goede opleiding en begeleiding door gediplomeerde en ervaren trainers.

Dat kost (veel) geld dat ons absoluut niet komt aanwaaien. Voor ruim de helft van de uitgaven zijn we afhankelijk van de inkomsten van activiteiten en sponsoring. Daarom zijn we op zoek naar sponsors, bedrijven en mensen die onze vereniging een warm hart toe dragen en daar ook wat voor terug krijgen.

 

Wat kunnen we sponsors bieden?

 • Reclameborden enkel of dubbelzijdig: permanente exposure op de buitenvelden.
 • Kledingsponsoring: shirt- en broekreclame, inloopshirts, trainingspakken of sporttassen bedrukt met uw bedrijfslogo, bij één of meerdere teams.
 • Logo- advertentie op de GHV website met een link naar de eigen website.
 • Narrowcasting op het bestaande digitale systeem in de kantine van Sporthal de Wissel.
 • Activiteitensponsoring: regelmatig organiseren wij groots opgezette activiteiten zoals het recreatie- en veteranentoernooi, jeugdkamp etc. Uw naam sympathiek uitgedragen.

Vraag naar de diverse mogelijkheden of combinaties daarvan.

 

Balsponsor bij de thuiswedstrijden:

Tijdens elke thuiswedstrijd van de heren of de dames 1 van G.H.V. is het mogelijk om de wedstrijdbal te sponsoren voor een bedrag van €85, met als doel het generen van extra inkomsten voor verschillende activiteiten van G.H.V. Wij zoeken voor elke thuiswedstrijd een bal sponsor. Voor een heel seizoen hebben we 11 thuiswedstrijden voor de heren 1 en 10 thuiswedstrijd voor de dames 1.

Voor de eerste thuiswedstrijd van de heren was de eer van de wedstrijdbalsponsoring voor Theo Brekelmans. Via deze weg willen we Theo hartelijk danken voor het sponsoren van de wedstrijdbal. Uiteraard werd er ook gewonnen door de heren met de gesponsorde wedstrijdbal. Ook willen we Johan Verhoeven bedanken voor het maken van de zuil waarop de wedstrijdbal wordt getoond.

Wanneer u wedstrijdbalsponsor wordt dan bieden wij u het volgende:

 •  Een uitnodiging voor de gekozen wedstrijd;
 • Vermelding van uw naam of bedrijfsnaam voorafgaand aan de wedstrijd op de website, sociaal mediakanalen en narrowcasting van G.H.V.;
 • Tijdens de wedstrijd wordt u naam of bedrijfsnaam getoond op een daarvoor gemaakte wedstrijdbal zuil;
 • Omroepen van uw naam of bedrijfsnaam bij de presentatie van de selectieteams;
 • Vermelding op de website, sociaal mediakanalen en narrowcasting met foto van G.H.V na afloop van de wedstrijd.
 • Uitnodiging tot sponsorbijeenkomsten en jaarlijkse sponsoractiviteit en;
 • Na afloop van de wedstrijd is de wedstrijdbal eigendom van de sponsor en kunt u ervoor kiezen om de bal te houden of te schenken aan de vereniging.

 

Bent u ook geïnteresseerd in het sponsoren van een wedstrijdbal van de heren of dames neemt u dan contact op met de commissie commerciële zaken via [email protected]  of kijk op de website www.ghvgoirle.nl bij sponsoren

Club van 50 / Vrienden van GHV:

Steun onze vereniging GHV.

Voor slechts € 50,- per persoon per seizoen bent u al vriend van GHV!

 

Wat krijgt een sponsor ervoor terug?

 • Verbinding met GHV Handbal, een sportieve naam die staat zowel regionaal als op landelijk niveau.
 • Een verbinding met een sympathieke vereniging met prestatiesport ambities, beleid en toekomst.
 • Positieve uitstraling naar en exposure voor uw producten en diensten naar de leden, hun relaties, bezoekende verenigingen en vele andere bezoekers van de sporthal en buitenvelden.
 • Netwerkmogelijkheden met de andere sponsors van GHV.

 

Wat doet de Sponsoring Commissie (CoZa)

De Sponsoring Commissie (CoZa) organiseert het sponsoring beleid en maakt en bewaakt de afspraken met sponsors en adverteerders namens de vereniging.  De intentie van elke sponsorafspraak is om de tegenprestatie van de sponsor ten goede te laten komen aan de vereniging, soms met een specifieke bestemming die dichtbij een bepaald team ligt.

Het bestuur bepaalt waar geld aan wordt uitgegeven en hoeveel, de Sponsoring Commissie (CoZa) gaat over het binnenhalen van sponsorgelden en doet sponsorvoorstellen.

De sponsor commissie (CoZa) is voor haar contacten grotendeels afhankelijk van de relaties die de leden van de vereniging daarvoor aanbrengen. Dus als je potentiële sponsors denkt te kennen, of als je ideeën hebt, neem dan contact op met iemand van de sponsoring commissie!

U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]

Aart Wellens

Aart Wellens

Sponsor Commissie

Martin de Jong

Martin de Jong

Sponsor Commissie

 Jan Sier

Jan Sier

Sponsor Commissie

Theo Brekelmans

Theo Brekelmans

Sponsor Commissie

sponsorkliks GHV Goirle

Sponsor van de week

Aankomende activiteiten

jan
6
za
20:00 GHV Nieuwjaarsborrel @ De Wissel
GHV Nieuwjaarsborrel @ De Wissel
jan 6 @ 20:00 – 21:00
GHV Nieuwjaarsborrel @ De Wissel
Na de wedstrijden van de Heren 1 en de Dames 1 proosten we samen op de start van het nieuwe sportjaar. Gezellig samen met team- en verenigingsgenoten het glas heffen op goede voornemens en mooie[...]
jan
9
di
18:30 Ouder- Kindtoernooi @ De Wissel
Ouder- Kindtoernooi @ De Wissel
jan 9 @ 18:30 – 21:30
Ouder- Kindtoernooi @ De Wissel
Denk jij dat je beter kunt handballen dan je ouders? Dit is dè kans om dat te bewijzen. Tijdens dit bijzondere toernooi spelen de ouders tegen de kinderen. Eigenlijk weten we nu al dat de[...]
feb
8
do
18:00 Sponsorschieten @ De Wissel
Sponsorschieten @ De Wissel
feb 8 @ 18:00 – 21:30
Sponsorschieten @ De Wissel
Meer informatie over dit evenement volgt nog! Houd de site en de Facebook pagina goed in de gaten. Zet deze datum alvast in je agenda.
feb
12
ma
hele dag GHV Kindercarnaval @ De Wissel
GHV Kindercarnaval @ De Wissel
feb 12 hele dag
GHV Kindercarnaval @ De Wissel
Op deze dag kan je samen met je teamgenoten hossen, handballen en spelen! Je ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wij zorgen voor ranja, chips en snoep. Neem jij dan de gezelligheid mee? Tot[...]
mrt
24
za
20:00 Feest: Beachparty @ De Wissel
Feest: Beachparty @ De Wissel
mrt 24 @ 20:00 – 23:45
Feest: Beachparty @ De Wissel
Na de wedstrijden van de Dames 1 en de Heren 1 brengen wij jullie in zomerse sferen! GHV organiseert op deze avond namelijk een beach party. Kom je ook lekker relaxen en een overheerlijk verfrissend[...]

Wedstrijdbalsponsor

Stichting Sporthal GHV

de wissel logo goirle

Goirle
11°
geheel bewolkt
Luchtvochtigheid: 81%
Windkracht: 6m/s ZZW
Max 10 • Min 10
10°
Do
9°
Vr
6°
Za
5°
Zo