Op vrijdagavond 29 september stond er een overheerlijk 5-gangen diner klaar voor de 56 gasten van Walking Dinner 2017. Niet zomaar een menu, want de chefs van de Commanderie wisten er weer een culinair hoogstandje van te maken. De afwisselende gerechten vielen goed in de smaak. Een amuse van tonijn, een overheerlijke carpaccio, lekker warme courgettesoep, als hoofdgerecht een katenhaasje en als kers op de taart een keuze uit 4 soorten bavarois.

Een goede sfeer, lekker eten en drinken, hard werkende vrijwilligers en ontzettend gezellige gasten zorgden ervoor dat ook deze editie van het Walking Dinner een succes was. We hebben voor onze vereniging ruim 900 euro opgehaald, waar wij heel erg blij mee zijn! Daarom bedanken we iedereen die hieraan heeft meegewerkt: de Commanderie, de organisatie van GHV, de vrijwillige dames, Niek, Koen, alle gasten en natuurlijk Daan voor de prachtige foto’s. Zonder jullie allemaal was het niet gelukt. Wij hopen dat jullie het weer net zo fijn vonden als wij.

 

Reacties