Sponsoring Wedstrijdbal

Tijdens elke thuiswedstrijd van de heren of de dames 1 van G.H.V. is het mogelijk om de wedstrijdbal te sponsoren voor een bedrag van €85, met als doel het generen van extra inkomsten voor verschillende activiteiten van G.H.V. Wij zoeken voor elke thuiswedstrijd een bal sponsor. Voor een heel seizoen hebben we 11 thuiswedstrijden voor de heren 1 en 10 thuiswedstrijd voor de dames 1.

Voor de eerste thuiswedstrijd van de heren was de eer van de wedstrijdbalsponsoring voor Theo Brekelmans. Via deze weg willen we Theo hartelijk danken voor het sponsoren van de wedstrijdbal. Uiteraard werd er ook gewonnen door de heren met de gesponsorde wedstrijdbal. Ook willen we Johan Verhoeven bedanken voor het maken van de zuil waarop de wedstrijdbal wordt getoond.

Wanneer u wedstrijdbalsponsor wordt dan bieden wij u het volgende:

  •  Een uitnodiging voor de gekozen wedstrijd;
  • Vermelding van uw naam of bedrijfsnaam voorafgaand aan de wedstrijd op de website, sociaal mediakanalen en narrowcasting van G.H.V.;
  • Tijdens de wedstrijd wordt u naam of bedrijfsnaam getoond op een daarvoor gemaakte wedstrijdbal zuil;
  • Omroepen van uw naam of bedrijfsnaam bij de presentatie van de selectieteams;
  • Vermelding op de website, sociaal mediakanalen en narrowcasting met foto van G.H.V na afloop van de wedstrijd.
  • Uitnodiging tot sponsorbijeenkomsten en jaarlijkse sponsoractiviteit en;
  • Na afloop van de wedstrijd is de wedstrijdbal eigendom van de sponsor en kunt u ervoor kiezen om de bal te houden of te schenken aan de vereniging.

 

Bent u ook geïnteresseerd in het sponsoren van een wedstrijdbal van de heren of dames neemt u dan contact op met de commissie commerciële zaken via [email protected]  of kijk op de website www.ghvgoirle.nl bij sponsoren

   

Reacties