Als je goed hebt opgelet, heb je haar vast al een keer langs het veld zien staan. Een jongedame met een grote fotocamera. Dat is Daantje, GHV’s kersverse huisfotograaf. Nadat ze als psycholoog flink wat werkervaring had opgedaan, besloot Daan zich te focussen op haar passie: fotografie. Sinds ongeveer een jaar is Daan officieel gediplomeerd fotograaf.

 

Hoewel Daantje erg goed is in het fotograferen van trouwerijen, richt ze zich vooral op kinderen en baby’s. Het liefst maakt Daantje foto’s aan de hand van uiteenlopende concepten. Een leuk voorbeeld hiervan is het thema ‘jong geleerd, oud gedaan’. Hierbij krijgen de kinderen de kleren aan van het beroep van hun ouders. Bij voorkeur worden de foto’s zelfs genomen op de daadwerkelijke werklocatie. Daan luistert altijd goed naar wat haar klanten willen. Hier past ze dan haar concepten en fotografiestijl op aan. Zo heeft ze de kinderen van Harrie en Annet geheel in jaren ’60 stijl weten vast te leggen. Tijdens het fotograferen kan Daan zowel kind als ouder volledig laten ontspannen. Haar ervaring als psycholoog komt hierbij goed van pas. Voordat Daan psycholoog werd, werkte ze vooral met baby’s. Hierdoor heeft ze de skills om zelfs het kleinste kindje volledig tot rust te laten komen. Eigenlijk is ze dus de ideale fotograaf.

 

Hoewel haar kinderen Lynn, Floor en Kyan de reden zijn dat Daan met GHV in aanraking is gekomen, handbalt ze nu sinds korte tijd zelf mee met de DOL dames. Ook haar man Corné draagt zijn steentje bij in de JTC. We vinden het fantastisch dat Daan ons als huisfotograaf bij GHV wil vastleggen. En wat blijkt? Zelfs actiefoto’s gaan haar goed af! Dus: wil jij je kinderen op een leuke manier laten vastleggen? Ga dan vooral naar Fotograaf Daantje!

 

Reacties